Diensten Videoproducties

Gebruik van Video is tegenwoordig niet meer weg te denken voor events. Dit kunnen TV Schermen, beamers of ledschermen zijn op het event zelf maar ook Live Streaming of een Aftermovie. Wij leveren zowel het nodige materiaal als ook mensen voor de installatie, bediening en afbouw.

Live stream je volgende evenement met DMXRent

Als de toonaangevende leverancier van evenementtechnologie in vlaanderen bieden we ongeëvenaarde mogelijkheden voor iedereen die zijn evenementen live wil streamen.

Onze livestreamingservices zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant, dus of u nu op zoek bent naar een live-feed met één, twee of meer camera's. Zelf als je op zoek bent naar een grotere productie met 16 camera's, wij kunnen u helpen.

Vergeet niet aan video te denken op jouw event

Een professionele video livestreaming is een must voor uw congres, workshop, beurzen, directiepresentatie, opening, congrespresentaties, klantenevent, productlancering, …. Met onze mobiele installaties kunnen wij elke realisatie aan. DMXShop biedt u een productieproces van A tot Z, inclusief camerawerk, regie en montage door ervaren videoeditors. Dit laat u toe om op Facebook, Youtube of een andere streamingplatform Live jouw event te streamen tegen een hoge kwaliteit. Dit is een manier om nog beter te communiceren en een nog groter bereik te hebben. Wil je dat de streaming maar beperkt kan bekeken worden dan zorgen wij voor een streamingcode die aangeleverd kan worden, zodat alleen deze klanten de livestreaming of webinar kunnen volgen.

Hybride events

Een Hybride Auto kennen de meeste mensen maar Hybride events dat is nog minder bekend. Een Hybride event is een evenement dat zowel op een fysieke locatie plaatsvindt maar ook gelijktijdig online kan bekeken worden. Dit kan passief bekeken worden maar kan ook verschillende vormen van interactiviteit aanbieden online. DMXRent gaat samen met jouw als klant opzoek naar de beste oplossingen.

Maak gebruik van onze videoedit

Bij DMXShop beschikken we over 2 eigen Videoedit ruimtes (Motagecel) en videotechniekers. Wij werken hiervoor met professionele schermen, computers en software. Heb je nog geen beeldmateriaal dan kunnen onze cameramensen ook komen filmen.
- Trouwfeest en Huwelijksceremonie
- Videoclip of optreden
- Communiefeest of Lentefeest
- Bedrijfsfilmpje of productfilmpjes
- Uitvaartplechtigheid zowel opname als Livestream
Heb je reeds eigen beeldmateriaal (Foto's en Video's) en wil je dit laten monteren tot een echt filmpje ook hiervoor kan je bij ons terrecht.