Diensten Videoproducties

Video content creatie

Video is alomtegenwoordig in onze maatschappij en dus ook niet meer weg te denken voor events. Dit kunnen TV Schermen, beamers, camera's of ledschermen zijn op het event zelf maar ook Live Streaming of het maken van een Aftermovie. Wij leveren zowel het nodige materiaal als ook mensen voor de installatie, bediening, regie en afbouw. Met DMXRent bieden we een totaalpakket om onze klanten 100% te ontzorgen op technisch en eventueel ook op organisatorisch vlak.

Live stream je volgende evenement met DMXRent

Onze livestreamingservices zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant, dus of u nu op zoek bent naar een live-feed met één, twee of meer camera's.

Trouwvideo

Wil je een belangrijke gebeurtenis in jouw leven vastleggen dan is een trouwfilm of trouwvideo de oplossing. Onze videograaf komt alle belangrijke mommenten filmen en maakt achteraf een mooie compilatie van jullie dag.

Hybride events

Een Hybride Auto kennen de meeste mensen maar Hybride events dat is nog minder bekend. Een Hybride event is een evenement dat zowel op een fysieke locatie plaatsvindt maar ook gelijktijdig online kan bekeken worden. Dit kan passief bekeken worden maar kan ook verschillende vormen van interactiviteit aanbieden online.

Live stream van sportwedstrijden

Wil je ook jouw sportclub in de kijker zetten tijdens een belangrijke wedstrijd? DMXRent kan vanop gelijk welke locatie een livestream realiseren.

Live stream op Facebook

Socialemedia zoals facebook zijn niet enkel belangrijk voor de promotie en marketing van jouw evenement maar kan ook gebruikt worden voor het Live streamen van Live video. DMXRent kan je het nodige advies geven en ook de videostream technisch realiseren.

Maak gebruik van onze video edit ruimtes

Bij DMXShop beschikken we over eigen video edit ruimtes (Montagecel) met professionele schermen, computers en software. Heb je reeds eigen beeldmateriaal (Foto's en Video's) en wil je dit monteren tot een echt filmpje dan kan je hiervoor bij ons terecht.

Oude videotapes converteren

Heb je nog oude analoge VHS, Hi8 of MiniDV videobanden en wil je deze laten digitaliseren? DMXShop kan deze voor jouw digitaliseren en optimaliseren zodat deze voor eeuwig kunnen bewaard worden. De digitale versie kan dan op USB of externe Hardeschijf afgeleverd worden.

Vergeet niet aan video te denken op jouw event

Een professionele video livestreaming is een must voor uw congres, workshop, beurzen, directiepresentatie, opening, congrespresentaties, klantenevent, productlancering, …. Met onze mobiele installaties kunnen wij elke realisatie aan. DMXShop biedt u een productieproces van A tot Z, inclusief camerawerk, regie en montage door ervaren videoeditors. Dit laat u toe om op Facebook, Youtube of een andere streamingplatform Live jouw event te streamen tegen een hoge kwaliteit. Dit is een manier om nog beter te communiceren en een nog groter bereik te hebben. Wil je dat de streaming maar beperkt kan bekeken worden dan zorgen wij voor een streamingcode die aangeleverd kan worden, zodat alleen deze klanten de livestreaming of webinar kunnen volgen.

Hybride events

Een Hybride Auto kennen de meeste mensen maar Hybride events dat is nog minder bekend. Een Hybride event is een evenement dat zowel op een fysieke locatie plaatsvindt maar ook gelijktijdig online kan bekeken worden. Dit kan passief bekeken worden maar kan ook verschillende vormen van interactiviteit aanbieden online. DMXRent gaat samen met jouw als klant opzoek naar de beste oplossingen. Wij kunnen jullie helpen voor zowel de technische als de organisatorische aspecten van een Hybride event. Heb je nog geen beeldmateriaal dan kunnen onze cameramensen ook komen filmen.
- Trouwfeest en Huwelijksceremonie
- Videoclip of optreden
- Communiefeest of Lentefeest
- Bedrijfsfilmpje of productfilmpjes
- Uitvaartplechtigheid zowel opname als Livestream


Vragen of een offerte