Diensten 3D Lichtontwerp

Laat ook jouw volgende event ontwerpen door DMXRent

Als event organisator, theatermaker of artiest wil je altijd het beste van jezelf geven. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle productie is het creëren van de juiste sfeer. Licht speelt hierbij een cruciale rol en kan zorgen voor extra magie. Tegenwoordig zijn steeds meer theatergezelschappen en organisatoren van bedrijfsevents op zoek naar unieke locaties, oftewel Special Venues. Het creëren van originele oplossingen vraagt dan ook om aangepast licht, vaak in combinatie met video.

Bij DMXRent hebben we al voor onze klanten projecten uitgevoerd op de meest uiteenlopende locaties, zoals kerken, loodsen, verlaten gebouwen en zelfs een dierentuin. Elk van deze locaties vraagt om een unieke benadering als het gaat om licht en video. Het is belangrijk om een sfeer te creëren die past bij de locatie en bij de boodschap die je als organisator wilt overbrengen.

Elke goede productie begint met een ontwerp, en dat geldt ook voor lichtontwerp en video. Net als acteurs of muzikanten kunnen licht en video emoties creëren en de boodschap versterken. Bij DMXRent beschikken we over een eigen lichtontwerpstudio en videostudio waar we vooraf in 3D previsualisatie kunnen doen. Hierdoor krijgt u als klant een goed beeld van het eindresultaat en kunnen we samen tot het gewenste resultaat komen.

Bij het ontwerpen van het lichtplan en de video-installaties houden we rekening met de locatie, het publiek en de boodschap die we willen overbrengen. Door gebruik te maken van moderne technieken zoals projectie en led schermen kunnen we een indrukwekkende beleving creëren die het publiek niet snel zal vergeten.

Kortom, als u als event organisator, theatermaker of artiest op zoek bent naar de juiste sfeer en beleving, dan is het gebruik van professioneel licht en video een must. Bij DMXRent helpen we u graag bij het ontwerpen en realiseren van het perfecte licht- en videoplan voor uw evenement of voorstelling. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen tot een onvergetelijk resultaat te komen.


Vragen of een offerte